onsdag den 17. april 2013

Tillykke mor - bon appetit

 
I Februar begynder man altså bare at trænge til noget forår og spirende ting rundt omkring. Hvad bedre til at give lidt af den følelse end friske bær. Så jeg besluttede at forkæle min mor til hendes fødselsdag.


En ganske almindelig drømmekage blev velsignet med en jordbærmousse lavet med friske bær og så blev den smurt op med smørcreme. Herefter blev der sat vanillerør hele vejen rundt om kagen. Den der slags man kan købe i stedet for iskager.


For at være sikker på de ikke faldt af hist og her, brugte jeg lidt ekstra smørcreme som "lim".
Da først de sad godt fast blev kagen sat på køl, og fik et fint sløjfe på inden der kom bær på toppen. Bærrene kom først på kort inden servering for at sikre at der ikke begyndte at komme bærsaft ind i vannillerørene så de begyndte at smuldre, smelte eller blive bløde.
 
Den endte med at blive superfrisk og et dejligt pift i en kold måned.

Hvis du selv vil begive dig i kast med sådan en kage, kan du finde opskriften på jordbærmousse her på bloggen. Husk blot at tilføje lidt saft eller vand hvis du bruge friske bær i stedet for frosne bær.

God fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar