300 g mel
180 g smør eller margarine
120 g sukker
1 æg
1½ tsk. hjortetaksalt
Pynt: mandler og sukker, eller kanel og sukker
Ælt dejen, der udrulles tyndt, og udstikkes i runde kager. Eller hurtigere,
skær dem ud med kagesporen til firkantede kager.
Kagerne pensles med æg og drysses med sukker og kanel, eller sukker og
finthakkede mandler.
Kagerne bages lysebrune
Samme dej kan med fordel bruges til medajler.
Hej Søde.
SvarSletJeg ville forfærdelig gerne have mængde/antal på hvor mange kager der bliver af en portion dej, bare sådan ca.
Knus Pia
Hej Pia
SvarSletDer bliver ca. 5 bradepander af denne portion. I hvert fald i den tykkelse jeg laver dem. Hvis de bliver for tykke bliver de ikke så lækre synes jeg.
Beklager det yderst sene svar. Af underlige årsager fik jeg ikke besked om at der var kommentar :-s