tirsdag den 14. maj 2013

"Store blå øjne" aka Babser

Når manden har fødselsdag og man allerede har lavet de mest nærliggende temaer skal der tænkes godt og grundigt før man finder på. Valget faldt på en bryst-kage. En ganske populær en blandt især unge mænd - men det faldt nu også i god jord her i huset selvom de fleste mænd har set deres 45års dag og lidt til.Alt på kagen er spiseligt, inkl. BH'en, som er skåret ud i fondant og formet efter kagen.
Oprindeligt skulle det have været en kage med asti-kagebunde, desværre faldt de totalt fra hinanden og krummede så meget at jeg som nødløsning måtte skynde mig at klaske chokoladekage sammen.
Fyldet blev en bærsymfonimousse af røde og blå bær, så der var friskhed til at stå op i mod chokoladekagen.
Som sædvanlig er den smurt op med smørcreme, denne gang vanillesmørcreme, og betrukket med fondant.
 
Måtte have BH'en til at ligne bare lidt en rigtig BH, så det var med bitte små sting ved syningerne. Lidt hys har man vel lov at være når man når til at lave sin kage nr. 50. Tænk at det allerede er blevet til så mange. Især taget i betragtning at det udelukkende er en hobby og at jeg jo ikke bare lige "tju-bang" kan klase en kage sammen, skroget skal jo kunne følge med.

Nå men kage nr. 50 mødte også en kniv... Ikke lige den slags plastik kirurgi jeg kunne tænke mig, men i hvert fald blev der "åbnet op til herlighederne".
På billedet neden for kan man se hvordan sådan en brystkage er bygget op.
 
 
 
Bon Appetit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar